Dogsholiday Hongarije

A holiday is not complete without your dogs

Vakantiehuis Dogsholiday

Huis tanya Sárga is een verbouwde tanya met grotendeels nog lemen muren wat een romantische sfeer heeft. Alles is gelijkvloers. De tanya heeft een gezellige woonkamer en luxe open keuken, een grote slaapkamer met 2 persoons verstelbaar aupingbed 160/200. Aansluitend een ruime kledingkamer. Op de slaapkamer staat ook een groot hondenbed. Een badkamer met inloopdouche, apart toilet, badkamermeubel, wasmachine, haarföhn en stijltang. Een 2 de kleine slaapkamer met volwassen stapelbed 2 X 90 cm bij 2 meter. Het huis is rookvrij. Roken mag buiten en onder de veranda's.

De Tanya heeft een grote gemeubileerde serre en  veranda waar het zomer en winter goed toeven is. Zowel onder de veranda als binnen zijn luxe stereo installatie's aanwezig. Als u mp3 cd of dvd meebrengt kunt u naar uw eigen favoriete muziek luisteren. Er zijn cd's aanwezig. Rondom het huis heeft u uitzicht over het Hongaarse landschap. Ruim 200 m2 verhard terras 

Vanaf juni 2016 hebben wij een Hottub waarvan u 2 keer in de week gratis gebruik  kan maken. Wilt u er vaker genieten van de hottub, dan vragen wij een bijdrage van 10 euro per keer. 

Ook van de vuurketel kunt u 2 keer per week gratis gebruik maken. Wilt u meer warme gezellige avonden dan vragen wij 5 euro voor het stookhout. 

Tanya Sárga is volledig gemeubileerd met Grote tv. Ook binnen  goede audioapparatuur aanwezig en een boekenkast. luxe complete keuken met boretti 6 pits gasfornuis en grote oven. Grote koel/vriescombinatie,magnetron, espressomachine, vaatwasser en andere zaken zoals broodrooster, mixer etc.

De tanya ligt op ongeveer 1 1/2 km van een klein dorpje genaamd Fülöpjakab en ligt op zo'n 140 meter van de doorgaande weg.

De tuin is mooi en op een zo natuurlijk mogelijke wijze aangelegd met bijzondere bomen, struiken, bloemen en vele fruitbomen waarvan u heerlijk kunt snoepen.

Wij hebben 5  Hongaarse herders en 3 poezen. Ons terrein van 12.000m2 is volledig omheind. Waarvan ongeveer 5000 m2 privé omheind alleen voor de vakantiewoning.  Daardoor kunt u uw honden heerlijk laten rennen en spelen.Tussen ons huis en het vakantie huis staat een hek zodat de honden als het niet klikt ook niet samen hoeven te zijn. 

Daarnaast hebben we ook een alternatief zelfgemaakt agility parcours. 

Ook is er een extra hondenren of nachtverblijf aanwezig. Gaat u een dagje weg?  wij kunnen passen op de honden tegen een kleine vergoeding die wij gebruiken om asielhonden te steriliseren en castreren. Als de honden in huis blijven dan kan ik ze gratis even laten plassen.

van 10 euro per dag voor 1 of 2 honden. 15 euro voor 3 of 4 honden.  20 euro voor 5 of meer honden.

Uw honden moeten wel kunnen samengaan met poezen, zodat het verblijf voor iedereen relaxt is !! De honden mogen achter de poezen aanrennen maar niet beschadigen. De poezen zijn ons erg dierbaar.

Er is een grote zwemvijver aanwezig van totaal 12 bij 5 en 1 meter 40 diep met een trap in het midden, waarvan mensen en dieren  heerlijk  kunnen genieten. Er is wel iets  waar u rekening mee dient te houden. Het plantgedeelte  van 3m50 bij 5 meter zijn de filters van de zwemvijver en erg belangrijk voor het natuurlijk evenwicht. Daarom is het verboden om in het plantgedeelte te staan, lopen en spelen. 

De waterpartijen zijn niet omheind dus extra goed opletten als u met kleine kinderen komt.

Onder de bomen en veranda's zijn vele schaduw plekken waar je heerlijk kunt relaxen van de heerlijke Hongaarse wijn. 

Bij de meeste restaurants zijn honden welkom buiten op het terras.

4 honden mogen gratis mee. Komt u met meer dan 4 honden dan rekenen we daar een vergoeding voor dit is op aanvraag.  Uw honden zijn altijd vlovrij ingeënt  en gechipt.

Wij hebben een afspraak met de dierenarts gemaakt dat hij bij problemen goedkoop aan huis kan komen. Zit u tegen de jaarlijkse inentingen aan dan kan u dat hier voor weinig geld laten doen. 

U kunt uw auto parkeren op eigen terrein binnen de omheining onder de carport.